Kui te seksite oma partneriga, pole suurem alati parem. Nagu öeldakse, ei loe see, mis teil on, vaid see, mida te sellega teete. Sõltumata sellest, milline teil on, on siin iga peenisesuuruse jaoks parimad seksiasendid, mida proovida.

SEKSIASENDID SÜGAVALE TUNGIMISEKS...

Küürutav draakon

Partner on neljakäpukil ja põlvili voodi servas, ole tema taga, jalad hoia puusalaiusel.
Palu partneril hoida oma jalad tihedalt koos, et teie mõlema tundlikkust veelgi suurendada.
Kuna teie käed on vabad, saate puudutada partneri keha mis tahes viisil, mis talle enim naudingut pakub.

Tagurpidi kauboi

Tagurpidi kauboi on veel üks populaarne asend sügavale tungimiseks, mis laseb teie partneril ohjad enda kätte haarata.  
Alustage lamades voodis pikali.  Seejärel võib teie partner teie otsa ronida, näoga eemale, nii et ta on näoga teie jalgade suunas.
Kui olete oma partneri sees, paluge tal liigutada üles-alla tempos, mis tundub talle hea. Abistage teda, asetades käed tema vöökohale, kuni jõuate temponi, mis sobib teile mõlemale. Ettepoole kallutades saab partner mängida liikumisega - katsetades edasi-tagasi või ringjate liigutustega, et muuta kiirust ja sügavust.

Lootoseasend

See on misjonäri poosi uuendatud versioon, mis võib meeldida teile mõlemale. See sisaldab ainult klassikalise poosi väikest muudatust, kuid nagu me kõik teame, võivad väikesed asjad palju muuta. Alustage misjonäripoosist ja paluge seejärel oma partneril painutada jalad väikese nurga all ja toetada oma jalad teie puusadele. See asend lühendab tupe kanalit või pärakut, andes teile mõlemale sügavamale tungimise tunde.
Et kuumust veelgi juurde keerata lisage mängu ka sekslelu ja katsetage meie naudingugeelide valikut.

Hästi varustatud

Kui tegemist on suure peenisega, võib mõnikord olla liiga palju head ülemäära. Kui olete just kellegagi tutvunud ja ta tunneb end pisut ebamugavalt, siis siin on mõned seksiasendid proovimiseks.

Kirss tordil

Seda poosi on hea proovida kui sul on suur peenis, kuna penetratsioon ei ole nii sügavale ulatuv. Selle asendi lisaboonuseks on see, et jätab teie käed vabaks , et oma väljavalitu kehaga mängida.
Heitke selili - voodisse, hubasele vaibale, töötab kõikjal kus aga soovite. Seejärel saab partner lamada teie peale surudes seljaga vastu teie rinda selliselt, et te mõlemad vaatate lae poole, jalad sirged.
Sõltuvalt pikkuse erinevusest saab teie partner oma kukla toetada mugavalt teie õlale või rinnale puhkamiseks ning ta saab oma käed panna, kus iganes tal mugav on.

Harki istudes

Teine nipp on valida positsioonid, mis võimaldavad partneril penetratsiooni sügavust kontrollida. Istu toolile või voodi äärele, põlved kõverdatud ja jalad maas. Sel hetkel seisab teie partner teie vastas.
Nüüd saab ta tulla su peale selliselt, et ta on põlvili üks jalg sinust ühel pool ja teine teisel pool.
See ei ole ainult suurepärane asend siis kui sul on suur peenis, see on ka väga intiimne asend, kuna te saate hoida teineteisel ümber kinni ja hoida silmsidet.

Lusikas

Selles asendis ei ole penetratsioon väga sügav ja see on suurepärane asend, kui tahad tunda intiimsust - kõigile meeldib hellitamine, eks? Heida pikali oma partneri selja taha nii, et sina oled suur lusikas ja sinu partner on väike lusikas.
Üks parimaid asju, mida sa saad teha, kui sul on suur peenis, on alati kaasata palju eelmängu, et su partner oleks lõdvestunud. Seksimise ajal proovi siseneda aeglaselt ja kasuta libestit – ja kohe palju.

RB-M-00823